caliu
caliu espai matins

ESPAI
MATINS

És un espai per viure, per fer i per ser. Pensat per infants de 6 mesos a 6 anys, un lloc de trobada guiat per les rutines quotidianes i els pilars que fonamenten el dia a dia, que són: el joc i el moviment lliure, les cures, la natura i les famílies.

D’aquesta manera es generen aprenentatges autèntics, competencials i per la vida, amb la criatura al centre. 

Per poder conèixer en profunditat cada un d’aquests pilars podeu clicar el següent enllaç on coneixereu el nostre projecte. 

Tanmateix, en aquest espai, la distribució de les estructures de joc, els materials que s’ofereixen i l’organització del dia tindrà la seva pròpia identitat en funció de les persones que l’habitin, tenint en compte l’etapa del desenvolupament, els interessos i les experiències viscudes. 

Tot el que passa en aquest espai es basa en la sostenibilitat.  Utilitzem materials que no generin nous residus, com per exemple: pissarres de teula on s’utilitzen guixos fets de fang o també els pinzells amb aigua per deixar empremta, un material que pot ser reutilitzat tantes vegades com es necessiti. Tanmateix, un dels espais de joc que hi ha a Caliu és l’obrador amb pell de mandarina, un residu orgànic ens permet experimentar amb tots els sentits i gaudir del joc i les sensacions que es generen.

A més a més, també passem moltes estones pels entorns de Caliu, la natura, el parc, el poble, que omplen de riquesa el dia a dia! 

HORARIS:

Hi ha dos horaris possibles al grup de matins, de 9 a 13h o de 9 a 15h.

Es pot ampliar amb les acollides amb la franja de 8 a 9h o de 15 a 16h.

PREUS:

de 9 a 13h – 285€

de 9h o de 15h – 315€

 > amb la possibilitat d’ampliar de les 8h a les 16h <

1h d’acollida al dia 34€/mes

2h d’acollida al dia 55€/mes

MATRÍCULA:

“A través del joc lliure l’infant es veu capaç de fer, de decidir, de canviar el seu projecte d’acció, de viure l’èxit i el fracàs amb frustracions que pot assumir. I se sent capaç de buscar alternatives i recursos en si mateix, per tal de resoldre els reptes que es troba.”