caliu
moviment lliure

ESPAI FAMLIAR TARDES

Un espai de joc i de trobada on sentir-se com a casa. Un lloc on gaudir lliurement del joc i la creació del teu fill o la teva filla.

Instants de relació compartida per veure i viure les capacitats dels vostres nadons i infants d’1 a 7 anys amb materials de joc oberts de significat i adequats a les necessitats autèntiques de cada nen/a.

Experiències que es podran compartir amb altres famílies i amb les professionals que acompanyaran als vostres infants i us faran un retorn pedagògic.

espai nadó

espai nadó

L’espai nadó és un espai pensat per infants de 0 a 12 mesos i les seves famílies, un espai per poder compartir neguits, alegries, dubtes, un espai per fer tribu i compartir el camí de la criança.

espai de jocs

L’espai familiar de joc és un espai destinat a infants d’1 a 3 anys i les seves famílies, un espai de trobada on les criatures són les protagonistes amb el seu joc i els adults en poden gaudir tot observant-los des d’un espai còmode i tranquil.

ALTELL DE
L'ARTISTA

Dins dels espais familiars hi ha l'altell de l'artista. En aquest espai les famílies es poden quedar durant l'estona de joc, només si volen. És un espai on gaudir del joc a través de la creació artística, a vegades oblidada, i fer-ho mitjançant elements que la nostra societat deixa abandonats. En aquest projecte es recuperen objectes que sembla que ja no es puguin fer servir per al que estaven dissenyats, i se'ls hi dóna múltiples vides creant noves Andròmines en el joc.

HORARIS:

Els espais familiars duren 1:30h.

PREUS:

El preu mensual d’una sessió a la setmana és de 38€. 

També es pot assistir de manera puntual i el preu són 12€ la sessió.

MATRÍCULA:

“ És un espai on les protagonistes són les criatures i les famílies poden observar el seu joc. ”